Over beveiligde e-mail en Identity Based Encryption (IBE)

Inhoud:

Over beveiligde e-mail

Voltage SecureMail beschermt gegevens in e-mails en bijlagen met Identity-Based Encryption (IBE). Om meer te weten te komen over Voltage SecureMail en IBE, kunt u het beste een bezoek brengen aan Voltage Security.


 

Wat is beveiligde e-mail?

Voltage Security waarborgt dat uw gevoelige informatie beschermd wordt en alleen door u gelezen kan worden. Uw beveiligde e-mail is versleuteld met de geavanceerde Identity-Based Encryption (IBE) technologie van Voltage Security. Voltage SecureMail maakt beveiligde e-mails makkelijk en de Zero Download Messenger stelt u in staat beveiligde e-mails te ontvangen, te beantwoorden en te initiƫren zonder de noodzaak om software te downloaden of installeren.


 

Wat is Identity Based Encryption (IBE)?

Voltage Security maakt gebruik van een baanbrekende aanpak in cryptografie die bekend staat als Identity-Based Encryption (IBE). IBE maakt het mogelijk een eenvoudige identiteit, zoals een e-mailadres, te gebruiken als een openbare sleutel zodat beveiligd kan worden gecommuniceerd met een willekeurige ontvanger. IBE vereist geen certificaten voor de eindgebruiker en elimineert daardoor de problemen met bruikbaarheid en beheer die traditionele PKI-gebaseerde communicatie-oplossingen met zich meebrengen. Om meer te weten te komen over Voltage SecureMail en IBE, kunt u het beste een bezoek brengen aan Voltage Security.


 

Hoe veilig zijn beveiligde berichten?

De beveiligde e-mail wordt versleuteld met het equivalent van een 1024-bits sleutel. Er wordt gebruikgemaakt van baanbrekende Identity-Based Encryption om de privacy van uw persoonlijke gegevens te waarborgen zonder compromissen te doen aan het gebruiksgemak. Elk bericht wordt ook ondertekend door de afzender om de authenticiteit van de afzender en de integriteit van de gegevens in het bericht te waarborgen. Bovendien worden alle ontsleutelde e-mailberichten bekeken via uw webbrowser met een SSL/TLS-verbinding.


 

E-mailversleuteling door Voltage SecureMail.